İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Toki Avrupa Konutları Ortaokulu

Toki Avrupa Konutları Ortaokulu

Karayolları Mh. Abdi İpekçi Cad. No 22 Gaziosmanpaşa/ İstanbul
Vizyon
*Atatürkçü, Atatürk ilke ve inkılaplarını tanıyan, *Vatanını seven, *Çağdaş ve demokratik, *Türk Kültürünü, milli değerleri yaşayan ve yaşatan, *Değişim ve gelişime açık, *Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, *Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, *Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, *Yaratıcı düşünen ve üretken, *Sosyal ve sportif faaliyetler içine katılan, *Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
Öğrencilerimizin; *Kültürlü,çağdaş,demokratik, *İyi, ahlaklı, vatanına ve milletine yararlı, *Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, *Çalışkan ve başarılı, *Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilecek, *Ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri
Başarılar
2011-2012 Voleybol ilçe birinciliği * 2011-2012 Küçük Kızlar Voleybol İstanbul 4. * 2011-2012 Marmara Bölgesi Küçük Kızlar Voleybol Grup Birinciliği * 2012-2013 Küçük Kızlar Voleybol İlçe Birinciliği * 2011-2012 SBS Yerleştirmede ilçe Birinciliği * 2012-2013 SBS Yerleştirmede ilçe Birinciliği * 2012-2013 En Temiz Okul Birinciliği(Beyaz Bayrak)